Αρχική arrow ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ


At-Tonal - CD
At-Tonal - CD

Αυτό το άλμπουμ - CD αποτελείται από αυθεντικές συνθέσεις παλαιότερων αλλά και νέων συνθετών - μελών του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Μουσικής Ανάπτυξης (Α.Σ.Μ.Α.)

Ακούγονται έργα των Δημήτρη Ανούση, Δημήτρη Ανδρώνη, Γιώργου Αρκομάνη, Μάρθας Κυλάφη, Νίκου Καριώτη, Γιώργου Μαλεφάκη, Αλέξανδρου Δημητρόπουλου.

Ερμήνευσαν οι μουσικοί: Πιάνο: Θάνος Μαργέτης & Μαργαρίτα Λάμπου, Βιολί: Χαράλαμπος Καρασαββίδης & Φανή Παρασκευοπούλou, Τσέλο: Ήβη Παπαθανασίου, Φλάουτο: Ροζαλία Γιανούλου, Σαξόφωνο: Μαριέττα Τσακμακλή, Κρουστά: Γιώργος Μαλεφάκης.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο AN ART ARTISTRY σε πιάνο Steinway & Sons.
Sound enginner: Νίκος Αρκομάνης - Play Recording Studio

θα βρείτε το album σε επιλεγμένα καταστήματα και σε μουσικά e-shop & streaming services.
iTunes, Amazon, GooglePlay, Cdbaby, Spotify.

Ακούστε εδώ δείγματα από τα έργα.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ με βάση την πρακτική του 18ου αιώνα - Βιβλίο ασκήσεων

ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ με βάση την πρακτική του 18ου αιώνα - Βιβλίο ασκήσεων     Με την έκδοση του βιβλίου ασκήσεων  του Κεντ Κένναν, συμπλη-ρωματικά με την προηγούμενη της Αντίστιξης του 18ου αιώνα, προχωράμε στον περαιτέρω εμπλουτισμό της ελληνικής μουσικής βιβλιογραφίας, με ένα πολύ σημαντικό εργαλείο σπουδής.  Η έκδοση του κρίθηκε αναγκαία ύστερα από την αυξημένη ζήτηση του από το αγοραστικό κοινό: σπουδαστές ωδείων, φοιτητές των μουσικών τμημάτων πανεπιστημίων, δάσκαλοι θεωρητικών κ.λ.π.

    Τέλος, ας λειφθεί υπόψην το γεγονός ότι τα έσοδα από την πώληση όλων των βιβλίων του Α.Σ.Μ.Α., χρησιμοποιούνται για την προώθηση και εκτέλεση έργων Ελλήνων συνθετών, την στήριξη εκπαιδευτικών συναυλιών και την έκδοση νέων μουσικών βιβλίων και μουσικών έργων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή πρόταση σας.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ με βάση την πρακτική του 18ου αιώνα
ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ με βάση την πρακτική του 18ου αιώνα

 

Ο Α.Σ.Μ.Α. επανεκδίδει το βιβλίο: ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ με βάση την πρακτική του 18ου αιώνα του Kent Kennan, σε μετάφραση Βασίλη Ρούπα και επιμέλεια Νίκου Καριώτη.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από 1ης Ιανουαρίου 2004, από το βιβλιοπωλείο Παπαγρηγορίου - Νάκα, από άλλα επιλεγμένα βιβλιοπωλεία ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
 
© 2018 asma.gr
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla