Το 2007 η χορωδία  πραγματοποίησε τις εξής  εμφανίσεις:

- 03-03-07  Θέατρο Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης Συνάντηση χορωδιών της Στέγης των ελληνικών χορωδιών ( Της όποίας η χορωδία είναι μέλος)

- 28-03-07 Αίθουσα Φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» Συνδιοργάνωση  με τον Ανεξάρτητο Σύνδεσμο Μουσικής Ανάπτυξης  συναυλίας με έργα Μπάχ , Μότσαρτ, Μποτεζίνι και Σκαλκώτα με την σύμπραξη της ορχήστρας του Α.Σ.Μ.Α και των διακεκριμένων σολίστ Π. Μαγουλά μπάσου και Ειρήνη Κυριακίδου  σοπράνο σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση της καντάτας 32 του Μπάχ.

- 19 έως 23-6-07 Συμμετοχή στο διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στο Cantonigros της Ισπανίας.

 - 16-12-07 Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ιερό ναό της Μεταμορφώσεως, η οποία μεταδόθηκε απ’ ευθείας μέσω της E.B.U και του 3ου προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. σε 20 ευρωπαϊκές  χώρες και τον Καναδά.

Επίσης, τον Απρίλιο του 2007 η χορωδία πραγματοοίησε σε συνεργασία με την φιλαρμονική ορχήστρα Ρεθύμνου την ηχογράφηση του έργου του Χαράλαμπου Πραματευτάκη  η «μάχη της Κρήτης»

Τέλος, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μαρσύας διοργάνωσε την 1η διεθνή συνάντηση θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής, την 1η Ιούνη του ίδιου έτους, στην οποία και συμμετείχε.

Το 2006 Η χορωδία  πραγματοποίησε τις εξής  εμφανίσεις και παραγωγές.

- 09-04-06 Συμμετοχή στο φεστιβάλ χορωδιών του Δήμου Φιλοθέης

- 15-04-06 Συνδιοργάνωση  με τον Ανεξάρτητο Σύνδεσμο Μουσικής Ανάπτυξης στην Αίθουσα του Φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» μεγάλης θρησκευτικής συναυλίας με έργα Μότσαρτ και Περγκολέζι .

- 27-05-06 Συμμετοχή στην χορωδιακή συνάντηση του δήμου Αλίμου.

- 17-12-06  Σύμπραξη με την ορχήστρα δωματίου του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Μουσικής Ανάπτυξης στην χριστουγεννιάτικη συναυλία του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Μεταμόρφωσης με έργα Μότσαρτ ( 1η Πανελλήνια εκτέλεση της Λειτουργίας σε σολ μείζονα.

Σημαντικότερες παραγωγές προηγούμενων ετών:

2005:

- 27-02-05 Αίθουσα ιδρύματος Ζήση   Συνδιοργάνωση με τον Α.Σ.Μ.Α  συναυλίας αφιερωμένης στο Α. Βιβάλντι Με την συμμετοχή της ορχήστρας δωματίου του Α.Σ.Μ.Α και την σύμπραξη των κορυφαίων σολιστών: Χρ. Γιαννακοπούλου (σοπράνο) , Μ. Βλαχοπούλου (μετζοσοπράνο) Μ. Ραμμού (φλάουτο) και Α. Δημητριάδη (μαντολίνο).

Απρίλιος 2005 συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ θρησκευτικής μουσικής στο Λορέτο της Ιταλίας.

20 - 04 - 05 Συμμετοχή  στην  πασχαλινή  συναυλία  που  διοργάνωσε  το  πνευματικό  κέντρο  του  δήμου  Μετ\σης στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα

11-06-05  Ευριπίδειο θέατρο ρεματιάς Χαλανδρίου επανάληψη της συναυλίας της 27-02-05 στα πλαίσια των θερινών εκδηλώσεων του δήμου Χαλανδρίου.

20-11-05 Συνδιοργάνωση με το πνευματικό κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης συνάντησης θρησκευτικής μουσικής με τήν συμμετοχή του Χορωδιακού Εργαστηρίου Νίκαιας της χορωδίας σπουδαστών του Εθνικού ωδείου και της χορωδίας του συλλόγου.

Επίσης το 2005  συμπράττει  με την φιλαρμονική ορχήστρα Ρεθύμνου στην ηχογράφηση του έργου του Ρεθύμνιου Συνθέτη  Χ. Πραματευτάκη   «Κέντρους εγκώμιον».

2004:

01 - 04 – 04. Συναυλία  με  έργα  J.S.BACH,    A. VIVALDI,  F.MENDELSSHON-BARTHOLDLY  σε  συνεργασία  με  την  δεκαπενταμελή  ορχήστρα του  Α.Σ.Μ.Α  και  διακεκριμένους  σολίστ στην  εκκλησία  Μεταμόρφωσης  του  Σωτήρα.

09-05-04. Συναυλία  με  λόγιες  αποδόσεις  δημοτικών  τραγουδιών  από  όλη  την Ελλάδα  στα  πλαίσια  τριήμερου  αφιερώματος  του  Πνευματικού  κέντρου  Δήμου  Μετ/σης.

2003:

24-09-03   Μουσική  κάλυψη  της  τελετής  υπογραφής  του  μνημονίου  συνεργασίας   του  Δήμου  Μετ\σης  και  του  « Αθήνα 2004».

Την  χορωδία  διευθύνει  από  την  ίδρυσή  της  ο  μαέστρος  συνθέτης  και  θεωρητικός  Νίκος  Καριώτης.

Χορηγοί του Α.Σ.Μ.Α.


 

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com